Nyhet 1

God plass, firehjulstrekk, syv års garanti – elektrisk i hverdagen og langtur uten lading: Nå er det mulig å spare store penger på landets mest solgte ladbare hybrid.

Vi går en annerledes sommer i møte, og de fleste av oss skal feriere i eget land. Det byr på utfordringer, men også muligheter. Lenger ned i denne saken har vi samlet fem av de vakreste bilrutene Norge har å by på, slik at du kan la deg inspirere til en skikkelig bilferie.

Og hva er vel bedre enn å tilbringe den i en splitter ny bil, som fungerer like godt på langturen som når du er tilbake til hverdagen?

Mitsubishi Outlander PHEV byr på det beste fra to verdener. Du slipper ladepauser på vei til ferieparadiset, og kan spare mye på drivstoff i hverdagen.

Mer enn 23.000 nordmenn har allerede tatt plass i den romslige familiebilen – som nå kommer ferdig pakket og klar for tur, med mulighet for levering i god tid før sommerferien.

Related Posts

Nyhet 4

Tilbud UKE 102 1 Liter Dekkbeis kr. 49,- (eksempel) 2 Liter Dekkbeis kr. 149,- (eksempel) 10 Liter Dekkbeis kr. 349,- (eksempel) Lady Sens kr. 199,-

Nyhet 3

dfg sdfg sdgfsdgf sdgf sd gfsd fg sdfgs dgfsd gf Share via: Facebook Twitter LinkedIn More

Nyhet 2

dfg sdfg sdgfsdgf sdgf sd gfsd fg sdfgs dgfsd gf Share via: Facebook Twitter LinkedIn More

Ny peis fra Contura

Med paneler i kleberstein får du en naturnær og vakker innramming av peisovnen din. En ovn i kleberstein har dessuten alltid et unikt utseende, fordi

Share via
Copy link
Powered by Social Snap